Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2009 . - Bok . - 144 s.
Bokmål
Opplysninger:
Boken presenterer minner om og bilder av barndomsleker i Norge fra slutten av 40-tallet frem til 90-tallet: Kjøpeleker, hjemmelagde leker, finne-på-selv-leker og organisert lek. Folk utover det ganske land forteller historier og deler betraktninger om utelek i all slags vær, hjemmelagde leker som var store i begynnelsen av perioden samt havet av kjøpeleker som vokser og vokser. Vi er innom speider, fotball, søndagsskole og gitarband, i tillegg til den lokale lekebutikken, lekerommet og lekefabrikken.
Hylleplass:
394.3 B
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingPlasseringNoteStatus
VoksenFagex 1Utlånt til 27/7/2019
Forlaget skriver om denne boka:

Husker du den blå kofferten full av Matchbox-biler? Gleden ved å endelig ha sikret seg Mustangen med styreknott på siden? Var det vanskelig å gi slipp på Barbiedukken da du egentlig ble for gammel for slikt? Kan du huske lyden av et helt nytt limfly fra Airfix og gleden over å se det ferdige flyet henge fra fiskesnøreri taket på gutterommet? Husker du hvordan det var å pakke opp Simo-dukken på julaften? Lykken ved å bla i glansbildesamlingen? Eller samlet du på dueringer? Husker du sorgen over at alle rakettene til James Blond-bilen fra Dinky Toys ble skutt bort over sofaen for aldri å dukke opp igjen? Var favoritten din i Transformersuniverset Optimus Prime? Savner du Tjorvendokka di? Og står dukkestua fra Husby i en krok på loftet og venter på at din egen datter en dag skal innrede sitt eget mikro-hjem?

Hvis svaret på noen av disse spørsmålene er ja, så er dette boken for deg. Barndommens leker er en nostalgisk reise gjennom de siste 60 årene på barnerommet. Her kan du mimre over svunne tiders samlemanier, leketøy og spill. Vi håper du vil finne nettopp dine fordums skatter her.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Barndommens leker
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning